Blik op Biertje

Bierpraat juni 2012

41 caches gevonden (logs 3896-3936)

3896

geo 3896. Kerkenpad Voorne nr. 16 Hellevoetsluis vesting - van geospaap

3 juni 2012, 16:20
Dit weekend zat ik met wat biervrienden in een geschakelde villa aan de jachthaven met privé-sauna en bruisbad. Vanwege het niet-voorspelde fantastisch zonnige weer waren wij gistermiddag al via de kerken naar het droogdok gewandeld. Iedereen had een taak gekregen. Degene met de beste ogen (ir. Patrick) las feilloos het jaartal op de zinken overloopbak, degene met het muzikale gehoor (Miesje) kon na één keer luisteren exact het aantal klokken van het carillon noemen, Zweistein (Christelijk opgevoed) wist uit zijn hoofd de Latijnse vertaling van wat er op de windwijzer staat en wiskundige ingenieur Miauw telde het aantal paneeltjes in de toegangsdeuren. Ik hoefde alleen even de cache te pakken. Helaas, dat lukte me niet, hoewel ik me in allerlei vreemde bochten heb gewrongen. Een dag later, nu met de hint op zak, had ik het kokertje na één graai. Vanwege alle lastige opmerkingen hoe ik nou ooit 3800 caches heb kunnen vinden, stelde ik snel voor om een biertje te gaan drinken op het grote terras bij de brug. Na het tweede rondje bestelden we ook wat bitterballen en bleef het nog lang gezellig.
Bedankt en proost, Biertje

___________________________________________________________________


geo 3897. Karate in Mariahoeve 1 - van macron2

6 juni 2012, 15:25
Op weg naar een terras aan het water kwam ik ineens La Rosa van Team KIS98 tegen. Zij had de karate-puzzel opgelost en we stonden een paar honderd meter van de cache vandaan. Het was duidelijk dat ze mijn hulp nodig had bij het zoeken van deze micro. Ik zocht daarom eerst bij de verkeerde boom, maar inmiddels had zij de verstopplek al in de gaten. Er zat wat modder aan het potje, dus ik hielp haar met het opendraaien. Ik wilde ook nog een pen aangeven, maar die had ze zelf ook bij zich. Onder het vakje met de naam van KIS98 schreef ik een beetje trillerig mijn eigen naam. Het was duidelijk dat ik toe was aan mijn middagbiertje. Gelukkig was de zon doorgebroken en was er genoeg plaats op het terras. La Rosa ging mee voor een wit wijntje. Het zou nog een gezellige middag worden.
Bedankt en proost, Biertje

___________________________________________________________________


geo 3898. GECC: Gieter Eerste Carpool Cache - van terp1234

8 juni 2012, 21:15
Dit weekend zou ik met mijn Braeckvrienden in Gieten verblijven en om tactische redenen zat ik op de heenweg in de auto van mijn goede vriend Pino. Die had ik al getipt dat op nog geen 200 meter van onze eindbestemming een uitdagende carpoolcache lag te wachten. Bijrijder Ernie wilde dat allemaal niet meemaken. Hij had zijn hardloopschoenen al aan en sprintte vanaf de parkeerplaats naar het bier. Pino en ik lieten ons even misleiden door de satellieten, waardoor ik verbaasd misgreep. Gek, want die kokertjes liggen altijd op dezelfde plek. Pino deed een tweede poging, even verderop en daar was het raak.
Bedankt en proost, Biertje

___________________________________________________________________


geo 3899. Chinese Zodiac: Os - van Team Dito

10 juni 2012, 12:15
Met mijn Braeckvrienden was ik gisteren op Retropop in Emmen geweest (Pino heeft daar tussendoor nog wat caches gedaan) en vandaag gingen we op bezoek bij de NAM in Assen. Tegenover het gebouw had de Os iets achtergelaten en wij stuurden Oude Maart erop af om het cachepaadje te volgen. Die kon echter helemaal niets vinden. Ernie (die inmiddels 11 keer getuige is geweest bij het vinden van een cache) was wat slimmer en haalde in één keer de doos tevoorschijn.
Bedankt en proost, Biertje

geo 3900. De kop van de Vaart - van Team Petit Ajam

10 juni 2012, 14:55
Met een Leffe Blond (of koffie) op het terras van Lunchcafé 10 hadden we ons Braeckweekend afgesloten en ik zou terugrijden met mijn goede vriend Pino. Die had allang gezien dat op nog geen 100 meter een cache op ons lag te wachten. Als een echte stuurman bestudeerde hij het informatiebord, terwijl ik ondertussen achteloos de cache weggraaide. Hij zag ook nog een leuk bootje waarop een ouder echtpaar koffie zat te drinken. Helaas, we houden geen van beiden van koffie, dus dan maar naar huis.
Bedankt en proost, Biertje

___________________________________________________________________


geo 3901. Ikkeheb 500 - van ikkeben

11 juni 2012, 13:10
Ik ben ook erg blij, want ik ben de 3900 voorbij. Dit was namelijk nummer 3901. Het is alweer een tijd geleden dat ik mijn 500e cache vond (juni 2004), dus ik heb er inmiddels heel wat in mijn handen gehad. Deze constructie kende ik van een identieke in de Utrechtse binnenstad. Daar heb ik toen veel langer moeten zoeken. Nu was het snel gepiept.
Bedankt en proost, Biertje

geo 3902. Chinese Zodiac: Tijger - van Team Dito

11 juni 2012, 13:20
Gisteren heb ik de Os gelogd, maar toen wist ik nog niet dat ik mijn GPS had achtergelaten. Vanmorgen ben ik even met de trein vanuit Leidschendam naar Assen gekomen. Nadat ik op het station mijn belangrijkste bezit weer had teruggekregen, moest ik 25 minuten wachten op de trein terug. Precies genoeg voor 2 caches. Na Ikkeheb 500 wandelde ik door naar de Tijger, die er lekker schoon uit zag.
Bedankt en proost, Biertje

3903

geo 3903. Are you NUTS too?!? - van Fantasties

11 juni 2012, 22:40
Vandaag zouden we met de Braeckgeocachers op stap gaan en omdat het Mighty-Mike's 1.000e cache zou worden, had ik deze uitgezocht. De eerste versie heb ik in 2009 gelopen met Pyne, Boswijk Posse en Team KIS98. Nu zouden Pino en Mike ook eens ervaren wat een 4,5 ster-cache is. Zij hadden wel het geluk dat ik alle waypoints kende en dat was maar goed ook, want een paar keer heb ik even moeten bijsturen. Driekwart van de route hebben we in de regen gelopen, maar dankzij mijn stroopwafels bleef het moreel hoog. Mike had eigenlijk liever gezien dat we een voortuincache of ander oppikkertje hadden gedaan. Maar toen we hem drie en een half uur later de kist lieten vinden, kon hij terugkijken op een bijzondere ervaring. Vooral toen ik hem een speciaal flesje Amstel Gold overhandigde vanwege dit Gouden jubileum.
Bedankt en proost, Biertje

___________________________________________________________________


geo 3904. Velsen-Noord Op en Overslag - van YenEn0709

12 juni 2012, 10:00
Vandaag was ik weer eens op stap met mijn goede vriend Wilxlii Carrotte. Ons reisdoel was Velsen-Noord, waar we een aantal caches van YenEn0709 bezochten. De eerste lag helaas buiten het overslagterrein, zodat we geen zicht hadden op het harde werk dat hier deze ochtend werd verzet. In het begin stuurden onze GPS'sen ons naar de overkant, maar iets later zag ik hoe mijn metgezel de slim verstopte cache toch had ontdekt. Terug bij de auto werd ons door een vrachtwagenchauffeur de weg gevraagd naar de gas- en waterverbinding. Ik bestudeerde even mijn uitgeprinte cachebeschrijvingen, maar we konden de arme man helaas niet helpen.
Bedankt en proost, Biertje

geo 3905. Velsen-Noord All Weather - van YenEn0709

12 juni 2012, 10:10
Vandaag was ik weer eens op stap met mijn goede vriend Wilxlii Carrotte. Hoewel de regenkans 40% was volgens de voorspellingen, zouden we de hele dag prachtig weer hebben. Een overdekte terminal om te loggen hadden we dus niet nodig. Toch waren we benieuwd of de all weather terminal veel groter was dan de nano die hier lag. Gelukkig zag ik het geniepig verstopte ding zitten op de plek waar mijn metgezel zojuist had gekeken.
Bedankt en proost, Biertje

3906

geo 3906. Sportief Velsen-Noord - van YenEn0709

12 juni 2012, 10:30
Vandaag was ik weer eens op stap met mijn goede vriend Wilxlii Carrotte. Op de cachepagina waren we gewaarschuwd dat het op dit sportpark op doordeweekse avonden en in het weekend redelijk druk kan zijn. Daarom hadden wij besloten om dinsdagochtend langs te gaan. Er stond vandaag inderdaad maar één auto, maar we konden niet ontdekken of die van een voetballer, een tennisser, een handballer of een honk- en softballer was. Misschien de terreinknecht? Terwijl Wilxlii zijn tango-red Wortelkar zorgvuldig afsloot, had ik de verstopplek al gelokaliseerd. Sportief als ik ben, liet ik hem ook even zoeken, maar veel tijd had hij niet nodig. Wij bewonderden de fraai afgewerkte bekisting, die hier een beetje overbodig leek.
Bedankt en proost, Biertje

geo 3907. Velsen Uit - van YenEn0709

12 juni 2012, 10:40
Vandaag was ik weer eens op stap met mijn goede vriend Wilxlii Carrotte. Velsen-Noord staat inmiddels op de kaart, want dit was de vierde cache van YenEn0709 die we hier mochten vinden. Mijn metgezel vroeg zich af of de nano wel bleef zitten als de deur werd geopend, maar wellicht heeft YenEn0709 er gelijk 12 gekocht, zodat hij ze dagelijks kan vervangen. geo
Bedankt en proost, Biertje

geo 3908. Rondje Wijkeroogpark - van YenEn0709

12 juni 2012, 11:30
Vandaag was ik weer eens op stap met mijn goede vriend Wilxlii Carrotte. Na vier traditionals had mijn metgezel wel zin in een korte multi door een park. Dat kwam goed uit, want even later begonnen we aan het rondje door het Wijkeroogpark. De eenvoudige vragen leidden toch nog vaak tot discussie: is de bovenste tree (het plateau) nou ook een tree of niet? En ook op het maaiveld ontdekte ik een soort tree. Een opstapje of gewoon een deel van het voetpad? Zijn die twee halve kunstwerken er twee of heeft de kunstenaar dit als één werk bedoeld? Moet je de letterwaarden van ALLE letters optellen of alleen de enkele waarden van deze letters? Op het bankje bleek uit de berekeningen dat er maar één oplossing kon zijn. Na een kleine omweg vonden we daar de solide verstopte cache.
Omdat de titel 'Rondje Wijkeroogpark' luidt, hadden we verwacht op een makkelijke manier bij het startpunt terug te komen. We snapten echter niet hoe dat moest en wandelden daarom maar Beverwijk in.
Bedankt en proost, Biertje

geo 3909. P+R en Cache Beverwijk - van Zilverdoorn

12 juni 2012, 12:05
Vandaag was ik weer eens op stap met mijn goede vriend Wilxlii Carrotte. De eerste cache van Zilverdoorn staat omschreven als 'een makkelijke cache in de buurt'. Mijn metgezel had hier al eerder tevergeefs een half uur staan zoeken. Mijn hulp was dus dringend gewenst. Natuurlijk gebruikten we de (aangepaste) hint, die achteraf niet bleek te kloppen. Op de enige plek waar je met je handen moet voelen, omdat je daar niet in kan kijken, gebruikte ik een spiegeltje om Wilxlii daarna gerust te stellen: hier lag hij dus niet. Na zo'n 20 minuten haalde die toch ineens de nano tevoorschijn. Het ding bleek helemaal niet gecamoufleerd, want het had een zeer afwijkende kleur. En je kan hem ook goed zien zitten. Hier hadden we duidelijk allebei veel te moeilijk gedacht.
Bedankt en proost, Biertje

geo NF#315. Boeken aan Zee - van Klettermusen

   dnf 12 juni 2012
Vandaag was ik weer eens op stap met mijn goede vriend Wilxlii Carrotte, een belezen man die zelf ook een cache gevuld met boeken heeft verstopt. Vorig jaar was ik hier al eens geweest, maar toen dacht ik dat ik een rekenfout had gemaakt en ben ik zonder te zoeken weer doorgefietst. Toen ik thuis de logjes las waar een prikstok werd genoemd, kreeg ik het idee dat ik toch op de juiste plek was geweest. Met z'n tweeën zochten we het terrein grondig af, bestudeerden de laatste logjes, probeerden contact te krijgen met Klettermusen en besloten uiteindelijk maar verder te gaan. Ook wij hebben waarschijnlijk vijf keer over de cache gelopen, maar hiervoor moet ik dus nog eens terug...

3910

geo 3910. Berenweide - van HTVDCLN95

12 juni 2012, 14:05
Vandaag was ik weer eens op stap met mijn goede vriend Wilxlii Carrotte. Vorig jaar had ik hier tevergeefs gezocht, dus zijn hulp was dringend gewenst. Terwijl ik hem liet zien waar mijn nulpunt lag en dat er bij het hek echt niets verstopt kon liggen, had mijn metgezel inmiddels de eenvoudig verborgen cache op een zeer logische plek al lang gespot. O daar? Tja. Waarschijnlijk had ik vorig jaar dat ene biertje beter niet kunnen nemen. Ik begreep nu iets beter waarom Wilxlii mij alleen mee wilde nemen als ik vandaag nuchter zou blijven...
Bedankt en proost, Biertje
dnf 11 juli 2011
Ik was inmiddels op de terugweg naar Castricum om mijn OV-fiets in te leveren. Die terugweg leidde langs een paar laatste caches, waarvan de Berenweide er eentje was. Precies op het nulpunt lag een opvallende steen (de enige in de omtrek), dus het was logisch om daaronder het kokertje aan te treffen. Groot was mijn verbazing toen ik ontdekte dat de plek leeg was. Wroeten en graven hielp niet. Ook in de omgeving zag ik verder geen mogelijke bergplaatsen. Was de cache geript of had ik onderweg iets te veel bier gedronken?

geo 3911. Heren van Kennemerland - van guus&mary

12 juni 2012, 14:20
Vandaag was ik weer eens op stap met mijn goede vriend Wilxlii Carrotte. Gisteravond had ik nog wat puzzeltjes voor hem opgelost, dus nu waren we op weg naar de plek waar ooit de Graven van Holland werden ingehuldigd. Met gepaste eerbied betraden wij deze heilige grond. Terwijl mijn metgezel de moeilijke route koos, had ik het doosje al gezien. Beleefd wachtte ik even totdat Wilxlii uiteindelijk ook bij de cacheplek was aangekomen. Na het logritueel bekeken we ook nog even het oude monument.
Bedankt en proost, Biertje

geo 3912. THeW: Mega Motor Mystery - van no-name

12 juni 2012, 14:35
Vandaag was ik weer eens op stap met mijn goede vriend Wilxlii Carrotte. Gisteravond had ik nog wat lastige puzzeltjes voor hem opgelost. Dankzij transcendente meditatie en met hulp van wat biertjes had ik het nummerbord doorgekregen. Niet helemaal vlekkeloos, maar dankzij het controlegetal kreeg ik ook de laatste cijfers correct op het papier. In een lekker voorjaarszonnetje wandelden we naar de cache. Het zoekwerk liet ik aan Wilxlii over, maar dat leverde weinig problemen op. Nadat hij de mieren had weggejaagd, konden we de pot openen en onze namen toevoegen aan het logboekje.
Bedankt en proost, Biertje

geo 3913. De beer is los! - van HTVDCLN95

12 juni 2012, 14:45
Vandaag was ik weer eens op stap met mijn goede vriend Wilxlii Carrotte. Ook dit lastige puzzeltje had ik gisteravond even voor hem opgelost, en als dank bracht hij mij in zijn tango-red Wortelkar tot vlak naast de cache. Niet alleen de beer bleek los, ook het dekseltje van het doosje. Voorzichtig haalde mijn metgezel de cache uit zijn schuilplaats, ervoor zorgend dat de inhoud binnenboord bleef. Toen wij terug in de auto overlegden wat onze volgende bestemming zou worden, waren er kennelijk wat bejaarde fietsers losgelaten die beslist over onze weg moesten rijden. De altijd vriendelijke Wilxlii wilde zijn wortelkar direct verplaatsen, maar de oudjes waren al afgestapt en gingen lopend om de auto heen. Of ze daarbij ook de fraaie TB-sticker hebben ontdekt, betwijfelde ik.
Bedankt en proost, Biertje

geo 3914. THeW: De Lugtenakker - van no-name

12 juni 2012, 15:00
Vandaag was ik weer eens op stap met mijn goede vriend Wilxlii Carrotte. De Lugtenakker stond op mijn verlanglijstje, omdat ik hier vorig jaar tevergeefs had gezocht. Toen stond er in de beschrijving nog dat het doosje ruim 10 meter achter het elektriciteitshuisje lag, hoewel het opgegeven coördinaat zich op ruim 30 meter bevond. Die tekst is inmiddels aangepast en door stug volhouden zag ik uiteindelijk een plastic zak tussen het groen schemeren. Mijn metgezel kon zich deze cache niet (meer) herinneren en was daarom van weinig hulp. Voor de zekerheid schreef hij daarom ook zijn naam (nogmaals) in het logboekje.
Bedankt en proost, Biertje
dnf 11 juli 2011
Volgens de hint ligt de cache er ruim 10 meter achter, maar volgens mijn GPS was het ruim 30 meter. Er was net (illegaal?) een flinke lading mest gestort. Alle mogelijke plekken bekeken, zelfs in het bosje (pas nu lees ik dat dit niet nodig was). Helaas niets gevonden. Misschien kom ik nog eens terug...

geo 3915. De verdwaasde boerenzoon van het Krengenbos - van zoekbaars

12 juni 2012, 15:25
Vandaag was ik weer eens op stap met mijn goede vriend Wilxlii Carrotte. Gisteravond had ik nog wat lastige puzzels voor hem opgelost, zodat wij deze zonnige dinsdag een paar leuke plekjes rond Castricum konden bezoeken. De GPS stuurde ons eerst naar een prachtig verweerde wilg, maar daar bleek de micro niet te liggen. Mijn metgezel had de misleiding door de miswijzing het eerst door en toonde mij de werkelijke verstopplek. Het terugplaatsen was ook nog een leuk puzzeltje.
Bedankt en proost, Biertje

3916

geo 3916. THeW: Bankje - van no-name

12 juni 2012, 15:35
Vandaag was ik weer eens op stap met mijn goede vriend Wilxlii Carrotte. Gisteravond had ik nog wat lastige puzzels voor hem opgelost, zodat wij deze zonnige dinsdag een paar leuke plekjes rond Castricum konden bezoeken. No-name had gewaarschuwd dat auto's hier niet vanuit het zuiden konden komen, maar mijn chauffeur van vandaag had gelukkig een ander leuk weggetje gevonden. Eerst controleerden we of het uitzicht klopte met de door mij geselecteerde foto. Het kwam niet helemaal overeen, maar Wilxlii vond het goed genoeg. Daarop pakte ik de cache en konden we loggen.
Bedankt en proost, Biertje

geo 3917. Dierendorp - van FrieDie

12 juni 2012, 16:10
Vandaag was ik weer eens op stap met mijn goede vriend Wilxlii Carrotte. Nadat mijn chauffeur zijn tango-red Wortelkar zorgvuldig voor de deur had geparkeerd, betraden wij 50 minuten voor sluitingstijd het terrein van de kinderboerderij. Tijd genoeg dus. Doordat ik wat logjes had gelezen, liep ik kordaat op de juiste locatie af, hoewel de GPS wat anders adviseerde. Na het loggen bleken we gelukkig alsnog op het nulpunt te staan. Daarna wierp ik nog een blik in de hokken met kippen, maar volgens mijn metgezel waren dat konijnen. Als wortel-kenner zal hij wel gelijk hebben.
Bedankt en proost, Biertje

geo 3918. Recreatiepark Assumburg/Oud Haerlem - van Tomas en Floor

12 juni 2012, 17:35
Vandaag was ik weer eens op stap met mijn goede vriend Wilxlii Carrotte. Onze laatste cache was een multi door een recreatiepark in Heemskerk. De eerste 4 waypoints waren geen probleem, maar bij de speeltoestellen twijfelden we even over het aantal kinderen. Waar dienden al die knoppen ook alweer voor? Later zou uit de formule blijken dat er maar één oplossing mogelijk was. De berekende plek leek ons niet alleen onlogisch, maar ook nog eens vreemd en onmogelijk. Lang zochten we daar naar iets dat op de hint leek. Uiteindelijk zette een logje over opgezette tenten ons op het juiste spoor en vond ik het paadje naar de cache. Opgelucht schreven we onze namen in het boekje. Hiermee kwam het aantal caches voor mij op 15.
In het centrum van Heemskerk zocht Wilxlii een geschikte snackbar uit en aten we een patatje. Hij bleek ineens ook verstand te hebben van voetbal en deelde zijn theorie over de geringe kansen van Oranje met de slecht verstaanbare aanwezigen. Een paar dagen later zou blijken dat hij gelijk had. Hierna reden wij weer huiswaarts en kwam er helaas een einde aan ons jaarlijkse geo-dagje.
Bedankt en proost, Biertje

___________________________________________________________________


Railway to Vatican

geo 3934. Pits Stop 1 - van Paul

23 juni 2012, 20:35
"Niet voor fietsers" zegt het icoontje bij deze cache. En dat klopt, want tussen het fietspad en de benzinepomp loopt een brede sloot. Op de kaart had ik daarom bekeken waar die sloot ophoudt. Vanavond, voorafgaand aan het Midzomernacht Event zette ik daarom mijn fiets tegen een lantaarnpaal en liep toen zo'n 300 meter over het gras naar de parkeerplaats. De cache was snel gevonden en op het bankje kon ik daarna rustig mijn naam op het strookje kriebelen.
Bedankt en proost, Biertje

3935

geo 3935. Midzomernacht 2012 Zoetermeer - van Team Bolle en Team BDMD

23 juni 2012, 22:20
Ruim op tijd zette ik mijn fiets tegen een vuilnisbak en raakte in gesprek met Robski, PaulvdM en Bonzo B. Opeens begon de organisatie enveloppen uit te delen en geroutineerd keken Bonzo B. en ik alleen naar de laatste 3 tekeningen van de rebus. Dankzij een handig tooltje van PaulvdM stonden de cijfers al snel op papier. Hé, dat bleek aan de overkant van hetzelfde parkeerterrein. Al snel stonden er vele teams te zoeken in de struiken en bij het verkeersbord. Door wat verdachte losse takjes hoog in een boom werd PaulvdM op de schouders gehesen om met een stok te ontdekken dat dit toch niet de cache was. Team Bolle en Team BDMD snapten maar niet waarom iedereen op de verkeerde plek stond. Ineens hoorde ik zeggen dat de cache al door 3 teams was gelogd. Bonzo B. en ik begrepen dat we dus ergens anders moesten zijn en we vertrokken naar een logisch (hoger gelegen) plekje. In de struiken zag ik daar de zon nog wat schitteren en als 4e zette ik mijn naam in het boekje en gaf dit snel door aan mijn metgezel. Inmiddels was de hele groep naar boven gekomen en er vormde zich een rij om ook te mogen tekenen.
Terwijl het langzaam steeds donkerder werd, was er voldoende gespreksstof om nog lang na te kletsen. Idee en uitvoering waren fantastisch; jammer van dat kleine foutje in de rebus. Tot volgend jaar?
Bedankt en proost, Biertje

___________________________________________________________________


geo 3936. The Rainbow Nation - van Team KIS98

25 juni 2012, 16:15
Beelden uit Zuid-Afrika en ook de cache was behoorlijk 'apart'. Over sommige antwoorden van vorig jaar heb ik nog steeds een discussie met de makers. En ook over het 'juiste' aantal vlinders dat rond het hoofd van de dame zou fladderen (Manolo & Kim, 2010) ben ik het nog steeds niet met ze eens...
Op 7 juni was ik hier al geweest om alles te tellen en te fotograferen (ter onderbouwing van mijn gelijk). Hoewel de checksum 42 zou moeten opleveren, kwam ik toen op 50. Door wat te smokkelen met de leeftijd van de kruiwagenkunstenaar, wat wieltjes te verwijderen van de autocraat en alleen de paarse hangertjes te tellen (en niet de lila en violette), kwam ik op 45. Nog niet goed, maar wie weet... Op 25 meter van mijn berekende locatie zag ik inderdaad iets dat op de hint sloeg, maar de nano bleef verborgen. Thuis nog eens alles nagerekend, de foto's bestudeerd, internet geraadpleegd en daarna de cachebeschrijving op de stapel van onoplosbare 5-sterren puzzels gelegd.
Uit de spaarzaam binnendruppelende logjes (kennelijk vindt niet iedereen dit een 1-ster cache) bleek dat goed lezen, goed interpreteren en goed gokken hier het belangrijkste zijn. Vanmiddag kwam ik toevallig langs het Lange Voorhout en kon ik nog even controleren of er daadwerkelijk 'zaagsneden' in Meeting zitten en of de linker gevangene inmiddels was overgeplaatst. Tot slot fietste ik nog even naar de plek die ik destijds had bekeken. En dit keer had ik de nano vrij snel in het oog. De discussie over de checksum kan nu dus losbarsten...
Omdat ik vandaag mijn Biertje-T-shirt niet aan had, heb ik nog geen foto kunnen maken naast mijn favoriete beeld. Die volgt dus nog.
Bedankt en proost, Biertje
note 2 juli 2012
Vanmiddag even wat foto's (laten) maken op het Lange Voorhout. In eerste instantie was de olifant van oude autobanden mijn favoriet. Maar ik heb uiteindelijk toch gekozen voor de man op z'n knieën, gemaakt van grond en stro. Typisch een geocacher die op z'n knieën ergens onder heeft moeten zoeken en nu weer moeizaam rechtop komt (zonder iets te vinden, want hij heeft niets in z'n handen). Voor mij zeer herkenbaar. Tevens heb ik mijn foto's van voorgaande jaren toegevoegd voor een compleet 'beeld'.

3936     3936

Terug naar boven

Door naar juli