Blik op Biertje

Bierpraat 2014

In dit jaar heb ik 2001 caches gevonden (logs 6001-8001)


6145a

januari-maart 2014

Op 1 januari bezocht ik het Bedevaartsoord en 2 caches in Den Haag. Met de Braeckgeocachers wandelde ik op 4 januari de Wintertrail bij Veenendaal. Via Rotterdam fietste ik op 18 januari naar Barendrecht. Mijn 18e FTF was de Zwarte Poort op 27 januari in Voorburg. Op 30 januari fietste ik voor 28 caches van Haarlem naar Zwanenburg en 31 januari zocht ik caches in Nootdorp, Delft en Rijswijk.

Met Boswijk Posse deed ik op 1 februari de Monskey serie bij Alphen en op 2 februari de Klompenroute bij Breukelen. Met de Braeckgeocachers was ik op 13 februari in het Westland. Op 15-16 februari wandelde ik met Boswijk Posse de multi's Raiders of the Lost Ark en Het Pad der 7 Zonden. De Wassenaarder Wandeling liep ik op 17 februari. Op 23 februari fietste ik naar Koudekerk. Met Bonzo B, Boswijk Posse, Mighty-Mike en Pino deed ik op 25 februari Linquenda by Night. Op 26 februari fietste ik naar Noordwijk en 28 februari door Voorburg. Met 227 gevonden caches was dit mijn productiefste maand ooit.

Op 1 maart fietste ik door Den Haag voor een paar achtergebleven caches. De 4 Braeckgeocachers liepen 6 maart door Alphen. Op 14 maart maakte ik een fietstocht naar Rotterdam en Vlaardingen. Geheel belangeloos hielp ik op 16 maart Wilxlii Carrotte bij wat caches rond Kaatsheuvel. Op 29 maart fietste ik door Oegstgeest, Noordwijk, Hillegom en Lisse. Op 31 maart had ik een sportieve fietsdag voor de Triathlon van Castricum en bezocht ik Akersloot en Uitgeest.


6500

april-juni 2014

Op 9 april fietste ik door Pernis, Hoogvliet en Spijkenisse en scoorde mijn grootste aantal not-founds: 12 op een dag! Met de Braeck-geocachers wandelde ik op 17 april door de duinen bij Noordwijkerhout. Ons jaarlijks eigen Goois Mini Event met Boswijk Posse, IkbenMamma, Pyne en de Watjes was op 20 april. Op 22, 23 en 25 april bleef ik in de buurt: resp. Ypenburg, Rijswijk en Zoetermeer. Op 28 april ging ik met de trein naar Lelystad en fietste ik naar Almere. Mijn achtertuin (Leidschendam, Voorburg en Den Haag) schoffelde ik leeg op 30 april.

In de Haagse 'urban jungle' vond ik 2 mei 3 caches. Op 3 mei volbracht ik in Zoetermeer de Geo Challenge samen met Pyne, Boswijk Posse, KIS98 en Wilxlii Carrotte. Een trail van 50 stuks bij Nieuwegein deed ik op 4 mei. Met de Braeckcachers zat ik op 15 mei in een roeiboot in het Haagse Westbroekpark. Op 17 mei fietste ik van Bussum via Naarden naar Hilversum. Fietsend naar Alphen vond ik op 24 mei onderweg ook nog wat caches en op 30 mei fietste ik rond de Kaag en Braassem.

Met de Braeckgeocachers was ik 5 juni op stap rond de Keukenhof. Op 7 juni fietste ik een dag rond Zwolle, maar was ik op tijd terug voor een Flash Mob Event in Delft. Met een OV-fiets bezocht ik 8 juni Deventer en omgeving. Voor wat oude not-founds fietste ik 14 juni naar Rotterdam en Maasland. Op 18 juni bezocht ik de beelden op het Lange Voorhout met de jaarlijkse cache en 20 juni fietste ik rond Utrecht. Met de Braeckgeocachers vond ik 27 juni de oudste cache van België.


6918c

juli-september 2014

Met de Braeckgeocachers was ik op 3 juli in Nieuw-Vennep. Op 12 juli zwierf ik met Bonzo B. en Boswijk Posse over de Loonse en Drunense duinen. De omgeving van Utrecht en Maarssen werd op 13 juli bekeken. Barendrecht en Spijkenisse bezocht ik op 21 juli. Vanwege het witbier-festival was ik 26 juli al vroeg in Breda voor wat caches. Op 31 juli wandelde ik met de Braeckgeocachers rond Hillegom.

1 augustus was ik aanwezig op het Lunch-event. Met Boswijk Posse fietste ik op 2 augustus een deel van de Polonaise Trail bij Emmen en 3 augustus wandelden we door het Gorsselse bos. Op 8 en 9 augustus had ik een fietsweekend langs Hillegom en Zandvoort. Op 16 augustus fietste ik naar Vlaardingen en 23 augustus fietste ik in de omgeving van Hilversum. In Zoetermeer was ik 25 augustus en op 31 augustus bezocht ik Delft voor een bierfestival en een Meet & Greet Event.

Op 4 september begon ik in Wateringen om elke dag minstens één cache te vinden. Op 5 september fietste ik door en rond Haarlem. De Powertrail bij Veenendaal stond 6 september op mijn programma. Op 7 september was ik in Zoetermeer, o.a. voor het Meet & Greet-event. Met de Braeckgeocachers deden we 9 september een 5 sterren-cache in Rijswijk. Van 12-16 september was ik op Kreta en werd Griekenland mijn 21e cache-land. Terug in Veenendaal was ik op 25 september voor de ontbrekende caches van de Powertrail. Met de Braeckgeocachers deed ik 30 september 3 multi's tegelijk bij de Rottemeren. Eentje vonden we.


7457c

oktober-december 2014

Omdat ik nog steeds elke dag een cache wilde vinden, fietste ik in oktober regelmatig naar Pijnacker, Wassenaar, Zoetermeer en Leiden. Op 10 oktober fietste ik met Boswijk Bosse de Brielse Maas Trail. Met Corbulo wandelde ik 17 oktober over de Nunspeetse hei. Ook tijdens en na het weekend met mijn Braeckvrienden in Zeewolde op 18 en 19 oktober zocht ik natuurlijk een cache. Na afloop van het bokbierfestival in Amsterdam op 25 oktober vond ik (met hulp) een cache bij het CS. Met Boswijk Posse reed ik op 27 oktober door de Beemster, voor de Polder Trail en een aantal caches langs de Challenge Lane.

Ook in november vond ik elke dag een cache. Vaak in de regio, maar soms erbuiten. Met Team KIS98 wandelde ik op 2 november door Hoorn en vond ik bij toeval de eindcaches van 2 multi's. Op 6 november was ik opnieuw met de Braeckgeocachers bij de Rottemeren. Op 8 november fietste ik door Zaandam en op 15 november door Almere. Op 22 november bezocht ik Gouda en omgeving en 24 november fietste ik door Hoofddorp. Amersfoort deed ik 29 november aan.

Met de Braeckgeocachers deed ik 4 december een nachtcache bij Rotterdam. Op 6 en 7 december was ik in Den Bosch. Een fietsritje bracht me 13 december in Berkel en Rodenrijs. Op 15 december fietste ik rond Woerden en Kamerik. Van 19-22 december was ik in Londen en Cambridge. Met een dag in het Westland op 26 december eindigde mijn aaneengesloten reeks van 114 cache-dagen. Het jaar werd op 31 december in Katwijk afgesloten met mijn 8.000e vondst.


Terug naar boven

Naar Bierpraat 2015