Blik op Biertje

Bierpraat 2003

In dit jaar heb ik 105 caches gevonden (logs 1-105)


0001c

mei-juni 2003

Op 24 mei maakten we tijdens het Braeckweekend in Andijk kennis met geocachen. Pino nam ons mee naar Heerhugowaard voor de multicache Duck's Paradise. Na een korte wandeling vonden we de munitiekist.

Op 2 juni wist ik zonder GPS Braeck, het 2e ei van Pino te vinden, samen met Schipper van der Decken. Om mijn eerste caches te kunnen loggen, koos ik de naam Biertje. Een nieuwe hobby was geboren.
(Later zouden nog meer Braeckleden gaan geocachen: Super Dimona, Corbulo, Mighty-Mike en Tante Sas.)0004b

juli-augustus-september 2003

Eind juni kocht ik voor 202 euro mijn eigen GPS, een Geko 201 van Garmin. Hiermee vond ik op 1 en 4 juli tijdens mijn vakantie in Spanje 2 caches, een traditional en een multi.
Op 17 juli ging ik met Schipper van der Decken naar Meyendel. Del1 en Trollendael vonden we niet, maar wel een paar andere. In de dagen erna zocht ik naar caches in mijn regio: Leidschendam, Zoeterwoude, Delft en Rijwijk. Op 28 juli ging ik samen met Pino naar Gouda.

Op 28 augustus wandelde ik met Mighty-Mike door de Delftse Hout voor een multi. Enthousiast kocht Mike daarna ook een Geko 201.

In september was ik op het eiland Malta om te leren duiken. Op een vrije middag ging ik op zoek naar een cache, maar die bleek weg.

0105b

oktober-november-december 2003

Op 9 oktober ontmoette ik Keske27 in Leidschendam en later op de dag maakte ik kennis met Albrt. Op 25 oktober ging ik naar Amsterdam voor 4 caches. In Delft vond ik op 29 oktober eindelijk The Riddle.

Op 1 november fietste ik naar Leiden. Tijdens het Braeckweekend vonden we op 9 november een cache in de Flevopolder. Op 14 november vond ik mijn 50e cache: Taalvouten. In mijn log maakte ik met opzet precies evenveel fouten (en van dezelfde soort) als in de opgave van Williii Carrotte. Op 16 november fietste ik naar Zoetermeer en Waddinxveen. In Wassenaar ontmoette ik op 28 november Team KIS98.

Op 7 december reed ik met Mighty-Mike naar Amstelveen. Op 10 december ging ik op stap met Pino. Op 13 december en 19 december ging ik naar Zoetermeer. Op 23 december was ik de tweede die de nieuwe cache Winter vond. En op 28 december maakte ik dan mijn eerste 'ontmaagding' mee: de cache Gevelstenen in Delft. Daarbij ontmoette ik ook de maker: Ambtenaartje. Met Pino sloot ik op 31 december het jaar af met de cache FiGiLiLi-06 Prairie. Daarbij zorgde onze uitdagende foto voor een hoop 'commotie'.
Terug naar boven

Naar Bierpraat 2004

© www.mijn-eigen-website.nl (design)