Blik op Biertje

Bierpraat november 2011

3 caches gevonden (logs 3451-3453)

3451       3451

geo 3451. Rijswijk by Night - van SopLes

7 november 2011, 22:45
Nadat we zojuist Corbulo's 1000e cache hadden gevierd bij Zero One Zero One en we ons tegoed hadden gedaan aan de meegebrachte champagne en chocoladekruidnoten, reden we naar boerderij Vlietzicht waar de nachtcache voor deze avond zou beginnen. Ik had mijn vrienden al gewaarschuwd dat sommige teams de cache binnen het uur hadden gevonden, maar anderen tevergeefs naar de eerste reflector hadden gezocht. Gelukkig bleek die eerste reflector voor onze 4 zaklampen geen probleem, dus enthousiast gingen we op weg. Met Corbulo liep ik voorop om maar niets van de spanning en het modderige terrein te missen, terwijl Pino en Mighty-Mike achter ons in een vage elektronica-discussie verwikkeld waren en geen oog voor de omgeving hadden. Feilloos liepen we van het ene naar het volgende punt. Er was door iemand voor wat extra spanning gezorgd door een paar witte T-shirts langs het pad te hangen, die voor een spookachtig effect zorgden. Na een half uur bereikten we het eindpunt en haalde ik de kist tevoorschijn. Voor ons had de route best wat langer mogen duren, want voor een nachtwandeling draaien wij onze hand niet om. Voordat we in de auto stapten, toonde Pino ons nog even waar in een ver verleden de boten van onze oude scoutinggroep elke winter hadden gelegen.
Bedankt en proost, Biertje

___________________________________________________________________


3452

geo 3452. Huydecopers - van PYKeTo

20 november 2011, 10:15
Een jaar geleden was ik hier ook, maar toen bleek de cache verdwenen. Dit weekend logeerde ik met mijn vrienden van Stichting Braeck schuin aan de overkant, dus op deze mistige zondagochtend besloot ik deze not-found opnieuw te bezoeken. Pino en Joeridepoeri waren een half uur eerder opgestaan en al vertrokken, maar vlak voor de cache kwam ik hen tegen. Zij hadden hem al gevonden en liepen even met me mee. Gelukkig wist ik het doosje zonder hun hulp te vinden.
Bedankt en proost, Biertje
dnf 14 augustus 2010
Na de Zwarte Berg 2 fietsten Mighty Mike en ik door naar Huydecopers. Ik had niet veel hoop dat we hier iets zouden vinden, want de cache was al een aantal keren niet gevonden. Maar Mighty Mike had deze in januari nog gelogd, dus die kon mij mooi helpen. Met z'n vieren hebben we het gebied grondig afgezocht, want van de hint staan er hier zo'n stuk of vijftig. We vonden wel de plek waar Mike destijds de cache had gevonden, maar daar lag niets. Dit is de 6e not-foundlog op rij, dus ik vind dat de cachelegger nu wel eens mag kijken of zijn cache er nog wel ligt...

geo 3453. Hoorneboeg - van Geizz

20 november 2011, 10:40
Dit weekend logeerde ik met mijn vrienden van Stichting Braeck schuin aan de overkant, dus op deze mistige zondagochtend wandelde ik met Pino en Joeridepoeri van Huydecopers naar Hoorneboeg. Vlak naast de cache lagen een aantal koeien ons aan te staren, maar wij wisten het doosje zonder kleerscheuren op te pikken.
Bedankt en proost, Biertje

3453

Terug naar boven

Door naar december