Blik op Biertje

Bierpraat 2006

In dit jaar heb ik 386 caches gevonden (logs 629-1015)


640

januari-maart 2006


Op 14 januari was ik in Luxemburg, waar ik een cache tegenover ons huisje ging zoeken. Voor een bierfestival ging ik op 22 januari naar Gouda en daar wandelde ik eerst langs een multi. Op 23 januari werd ik gebeld dat de nieuwe cache Iris vlakbij mijn huis lag. Ik was de eerste vinder en maakte tevens kennis met de makers: de Naaktslakkies.

In februari ging ik maar ťťn dag op pad en dat was op 26 februari. Tijdens een fietstocht door Den Haag, Rijswijk, Delft en Delfgauw vond ik die dag 8 caches.

Op 11 maart was het Sweet Lake City Night Caching Event en met de Watjes, Quaerens en Fibobuys vormde ik een fietsteam dat 9 nachtcaches vond. Op 27 maart deed ik met de Watjes, Wilxlii Carrotte, Pyne, Loze Jorry en Quaerens een overgebleven nachtcache in Zoetermeer, die door de Watjes per ongeluk veel te vroeg werd gevonden. Ook op 28 maart gingen we weer op stap voor een nachtcache, die ik dit keer als derde vinder wist te loggen.


678c

april-juni 2006


Op 11 april reed ik met Pyne en Azimuth! naar het GME in Naarden. De avondcache werd weer met een gezellige groep afgewerkt. Op 9 april fietste ik door het Westland. Voor 13 april hadden we met de HCT weer een nachtcache uitgezocht. Ook op 14 april gingen we naar Zoetermeer voor een nachtcache. Hier vonden we onze allereerste nano-cache. Na afloop van een nachtcache op 20 april werd Quaerens officieel benoemd tot lid van de HCT. Van 22-24 april was ik in Madrid, waar ik natuurlijk ook een paar caches moest vinden.

Op 4 mei en op 5 mei ging de HCT weer 's nachts op pad. Zowel op de heenweg naar Drenthe op 13 mei als op de terugweg op 14 mei pikte ik nog wat caches op, waaronder mijn 700e.

Op 4 juni fietste ik door Leiden en Oegstgeest. Op de avond van 8 juni was ik met Pino, Mighty-Mike en Corbulo in Alphen. Op 10 juni fietste ik naar Rotterdam, op 17 juni door de polder van Lopik en op 25 juni rond de Leusderheide. Op 29 juni was ik 's avonds met Pino en Corbulo in Sassenheim. In de vroege ochtend van 30 juni pakte ik nog 2 caches van Pyne, waaronder de Happy Canoe Trip (maar dan zonder kano).

787e

juli-september 2006


Tijdens mijn vakantie vond ik op 3, 4 en 6 juli caches in TsjechiŽ. Op 11 juli fietste ik naar Zoetermeer en op 15 juli naar Pijnacker. Om 0.01 uur 's nachts wilde ik de Watjes de loef afsteken, omdat de Eiland Pad Bonus Cache weer beschikbaar zou zijn. Met Mighty-Mike zocht ik op 27 juli enkele caches bij Noordwijk. Op 29 juli fietste ik richting Zoetermeer, en op 30 juli vond ik mijn 900e cache in de buurt van De Lier.

Op 2 augustus was ik met Mighty-Mike in Oegstgeest. Met Loze Jorry was ik op 6 augustus in Aalsmeer, Mijdrecht en Hilversum. Op 13 augustus fietste ik van Amersfoort naar Soesterberg en terug. Met de HCT was ik op 20 augustus in Almere voor het Keep Watching Event. Op 26 augustus fietste ik van Almere naar Lelystad. Op 31 augustus bezocht ik met de Braeckgeocachers een paar caches bij Leiderdorp.

Op 1 september fietste ik rond in Amsterdam. Zowel op 2 als op 6 september was ik in Almere. Op 9 september hielp ik Wilxlii Carrotte met caches bij Oegstgeest. Op 10 september fietste ik van Amersfoort naar Leusden en terug. Op 16 september hielp ik Wilxlii opnieuw, nu bij Kaatsheuvel. Op 19 september was ik met de auto bij Udenhout en rond Den Bosch. Samen met gpsgek fietste ik 30 september in de buurt van Schiedam en door Pernis.1000c

oktober-december 2006


Op 13 oktober fietste ik van Apeldoorn naar Eerbeek, waar ik een bierweekend met vrienden zou hebben. Op 21 oktober vertrok ik vanuit Alkmaar voor een fietsdag van 125 km langs o.a. Heerhugowaard en Purmerend, en weer terug.

Op zowel 4 als 5 november fietste ik in het CacheDorado: Den Bosch en omgeving. Op 9 november was ik in Katwijk en op 12 november opnieuw, maar nu met de auto. Op 13 november vond ik uiteindelijk Vlinders aan de Vliet, mijn 1000e cache. Van de Naaktslakkies kreeg ik een speciale handdoek. Op 18 november bezocht ik enkele caches in Londen.

Tijdens een lang weekend in Dublin vond ik tussen 17 en 19 december 7 caches. Op 31 december fietste ik eerst naar Oegstgeest en Leiden en daarna sloot ik met de Braeckgeocachers het jaar af met een multi in Leiderdorp.Terug naar boven

Naar Bierpraat 2007