Blik op Biertje

Bierpraat 2011

In dit jaar heb ik 446 caches gevonden (logs 3061-3506)


3071c

januari-maart 2011


Op 15 januari maakte ik samen met Corbulo de serie Westlands Monopoly helemaal af (7 stuks). Vr mijn bezoek aan het winterbierfestival op 23 januari zocht ik in Gouda eerst nog even een cache. Tijdens een weekend in een bungalowpark in Volendam had ik 3 dagen (29-31 januari) nodig om de eenvoudige multi op dit park tot een goed einde te brengen.

In de avond van 4 februari zocht ik samen met Pyne, Knuffel en Bonzo B naar de cache Nacht, stikdonkere nacht in de bossen bij Vlaardingen, die we slechts door dom toeval wisten te vinden.

Op 10 maart waren de Braeckgeocachers in Hoogvliet voor de nachtcache The night of the snake. Het was mijn enige vondst deze maand.
3090

april-juni 2011


Op 16 april was ik voor de 7e keer op het jaarlijkse GME in Naarden. Samen met Pyne, Thex, en later ook met IkbenMamma, Keske27 en Team Lion King vond ik die dag 9 caches. Op 27 april werd ik door Pino gewezen op een nieuw kokertje bij het voetbalveld tegenover ons zwembad in Voorschoten. De Braeckgeocachers waren op 28 april in Rotterdam voor 2 nachtcaches.

Tijdens een weekend in Antwerpen vond ik op 6 en 7 mei ook nog 5 caches. Op 14 mei zou Zuurtje's Powertrail worden opgeheven, dus die ochtend fietste ik door de bossen bij Deventer voor deze serie van 32 stuks. daarna was er nog tijd om een stel micro's op te pikken. Op 21 mei was ik een weekend in Vlierden en deed daar een multi. Tijdens een weekend in Mnchen vond ik van 28-30 mei diverse caches, waaronder een virtuele op het terrein van de Oktoberfeste.

Op 12 juni vond ik een cache in Utrecht en liep ik vast bij een multi. Op 16 juni vond ik 2 caches in Den Haag en 's avonds 5 stuks met de Braeckgeocachers in Zoetermeer. Na de verjaardag van Pino ging ik op 19 juni met Mighty-Mike nog even op zoek in Voorschoten. Ik fietste 20 juni via Wassenaar en Katwijk naar Voorschoten om de noordelijke regio 'schoon' te houden. In Sittard vond ik op 25 juni een cache en op 27 juni fietste ik door Rijswijk.
3346a

juli-september 2011


Omdat er in Uitgeest op 2 juli geen OV-fiets beschikbaar was, moest ik lopen. Op 3 juli fietste ik door Rijswijk, Delft en Leidschenveen. Met de Braeckgeocachers was ik 7 juli in Moordrecht. Op 11 juli treinde ik opnieuw naar Uitgeest, maar nu had ik mijn eigen fiets bij me. Vanuit Hillegom fietste ik 23 juli naar Hoofddorp en Nieuw Vennep. Met Corbulo en Mighty-Mike fietste ik op 25 juli door Vlaardingen en Schiedam. Met Mighty-Mike reed ik op 29 juli door Zoetermeer Oosterheem. Op 30 juli fietste ik door Den Haag en 31 juli wandelde ik met Pyne, de Watjes, KIS98 en IkbenMamma bij Maarn en Zeist.

Op 1 augustus was ik weer in Den Haag. Op 7 augustus fietste ik opnieuw door Hoofddorp en Nieuw Vennep. De Braeckgeocachers waren 9 augustus in Katwijk en Oegstgeest, waar ik in het donker voorover in een sloot viel. Op 13 augstus fietste ik van Gouda naar Schoonhoven en terug. Den Bosch en omgeving bezocht ik op 15 augustus. Met Mighty-Mike vond ik op 22 augustus First Dutch, de oudste cache van Nederland en fietsten we door de Eempolder. En op 26 augustus waren we samen in Zoetermeer.

Op 2 september fietste ik opnieuw naar Den Haag. Tijdens een korte vakantie in Berlijn van 3 tot 6 september vond ik daar 14 caches. Met de Braeckgeocachers was ik 8 september in Alphen. Op 10 september graaide ik 2 caches in Zoetermeer en op 11 september idem in Leidschenveen. In Londen vond ik op 17 en 18 september 9 micro's.3461

oktober-december 2011


Op 1 oktober vond ik een multi in Utrecht. Met de Braeckgeocachers was ik 3 oktober rond Rijpwetering. Tijdens een lang weekend in Bad Bentheim bezocht ik tussen 8 en 13 oktober 17 Duitse caches. Met Mighty-Mike vond ik op 26 oktober nog 2 caches in Voorschoten.

Met de Braeckgeocachers was ik er op 7 november getuige van hoe Corbulo zijn 1000e cache vond. Daarna deden we de nachtcache Rijswijk by Night. Op 20 november vond ik 2 doosjes in de bossen bij Hilversum tijdens een weekend met mijn Braeckvrienden.

Tijdens een weekend in Middelburg vond ik op 4 december 2 caches. Met Mighty-Mike was ik op 5 december op pad rond Leiden. Met Mighty-Mike en Pino ging ik op 7 december 's avonds nog even op zoek naar 2 caches in Voorschoten, waaronder Soldier of Fortune. Op 13 december fietste ik naar Wassenaar en 's avonds was ik met Pino en Mighty-Mike in Leiden. Van 15-19 december vond ik caches in Helsinki (Finland) en Tallin (Estland). Op 26 december fietste ik naar Leiden en met Mighty-Mike pikte ik op 28 december nog 2 caches op in Voorschoten. Het jaar werd traditioneel afgesloten op 31 december in Voorschoten waar de Braeckgeocachers 3 caches vonden.


Terug naar boven

Naar Bierpraat 2012