Blik op Biertje

Bierpraat 2009

In dit jaar heb ik 463 caches gevonden (logs 2001-2463)


2059

januari-maart 2009


Op 2 januari fietste ik naar Monster. Vr mijn bezoek aan het Winterbierfestival op 25 januari kon ik in Gouda nog mooi een paar caches zoeken. Op 30 januari vertrok ik met wat biervrienden naar Friesland en scoorde ik op de afsluitdijk nog een virtuele cache. Op 31 januari vond ik caches bij Oostmahorn en in Dokkum.

Ook op 1 februari wandelde ik nog voor een cache in Friesland. Door het Westland fietste ik op 9 februari. Almere en Lelystad bezocht ik op 16 februari en dat leverde 13 doosjes op. Op 21 februari fietste ik door Utrecht en op 22 februari door Amsterdam. Op 28 februari bezocht ik Amersfoort en vond ik in die omgeving 23 caches.

Met Mighty-Mike was ik op 2 maart in Wassenaar. Tijdens een treinreis op 8 maart stapte ik in Woerden even uit voor 2 caches. Van 14-15 maart was ik een weekend in Drenthe, waardoor ik ook een aantal caches in Assen en Borger kon zoeken. Op 21 maart fietste ik door de regio van Eindhoven, waar ik bij toeval Wilxlii Carrotte ontmoette. In totaal vond ik die dag 26 caches.


2216b

april-juni 2009


Op 10 april fietste ik van Ede naar Bennekom en Lunteren, waar ik 17 caches vond. Op 13 april was ik bezig in Leidschendam, Rijswijk en Delft. Op weg naar het GME in Naarden op 18 april vond ik samen met Pyne een cache. Tijdens het event vond ik samen met een groep bevriende geocachers nog eens 9 caches. De Braeckgeoachers waren op 23 april in Zoetermeer. Al jaren vier ik Konininnedag in Delft, waar ik nu op 30 april eerst nog even een not-found wegwerkte.

Vanwege een weekend in Enkhuizen kon ik op 2 en 3 mei ook een paar caches loggen. Op 17 mei fietste ik een sportief rondje door Alphen. Met Corbulo was ik op 21 mei in Scheveningen en 's middags haakte Mighty-Mike aan en reden we naar Maasland, Hoek van Holland en Monster. Op 23 mei was ik in Utrecht en op 25 mei in Rijswijk. De Braeckgeocachers waren 28 mei in Zoetermeer op pad. Op 29 mei fietste ik naar Zoetermeer en op 31 mei was ik opnieuw in Utrecht.

Op 1 juni fietste ik door Hilversum. Het TAKG-event in Den Haag was op 14 juni. Die dag vond ik 3 caches, de rest volgde de dagen erna. Op 16 juni was ik de eerste die Tortoise and the Hare vond. Op 21 juni fietste ik in Nootdorp, Wateringen en Den Haag. Een collega van het werk gaf ik op 21 juni een demonstratie in zijn woonplaats Alphen. Op 25 juni waren de Braeckgeocachers in Den Haag. Op 25 juni fietste ik naar Katwijk en Leiden en op 29 juni was ik met Mighty-Mike in Zoetermeer.2328c

juli-september 2009


Op 16 juli waren de Braeckgeocachers actief in Oegstgeest. Met Loze Jorry reed ik op 18 juli door Rotterdam, Ridderkerk en Zwijndrecht, dat 25 caches opleverde. Op 26 juli kon ik op weg naar een barbecue in Delft gelijk nog een paar doosjes oprapen.

Op 3 augustus was ik met Mighty-Mike in Nootdorp. Voor de laatste caches van het TAKG-event fietste ik op 13 augustus naar Den Haag. Tijdens een weekendje in het Overijsselse Sibculo kon ik daar op 15 en 16 augustus een paar doosjes zoeken. Op 21 augustus fietste ik door Amsterdam. Met Wilxlii Carrotte reed ik op 22 augustus naar 's Gravendeel, Ridderkerk en Spijkenisse. Met een groep geocachers wandelden we op 23 augustus door de bossen achter kasteel Drakensteyn. De Braeckgeocachers waren op 27 augustus actief in Zoetermeer. Op 31 augustus liep ik met een paar bevriende geoachers de lastige multi Are you nuts? in Voorburg.

Tijdens de Braeckfamiliedag op 13 september bij Hilversum konden we 2 caches zoeken. Met Loze Jorry fietste ik op 14 september in de omgeving van Leiden. De Braeckgeocachers waren op 17 september in Leidschenveen. Tijdens een weekend in Luxemburg vond ik op 19 september 5 caches, waardoor ook dit land aan mijn lijstje is toegevoegd.2425c

oktober-december 2009


Op 4 oktober fietste ik van Gouda naar Schoonhoven om daar samen met meeuwisdlvw een aantal multi's te doen. Op 15 oktober waren de Braeckgeocachers in Zoetermeer. Met Joeridepoeri reed ik op 19 oktober door het Westland naar de Maasvlakte. Vanwege een afspraak in Amsterdam op 22 oktober kon ik daar eerst nog een paar caches zoeken. Op 24 oktober fietste ik rond in Leidschendam en Voorschoten.

Op 1 en 2 november was ik in Utrecht en in Houten. Op 12 november vond ik samen met Mighty-Mike in Wassenaar mijn eerste Wherigo-cache, nadat we eerder dit jaar hadden geprobeerd de kist aan de hand van een foto te vinden. Van 14 tot 16 november vond ik 6 caches in Porto, waardoor Portugal nu ook als geo-land kon worden toegevoegd. Op 19 november was ik met de Braeckgeocachers in Leiden en in het weekend van 28-29 november vond ik caches in Vlissingen.

Op 6 december fietste ik door Gouda in de regen en op 13 december fietste ik van Gouda naar Bodegraven. In mijn eigen regio (Rijswijk, Den Haag en Voorburg) was ik op 15 december. Rotterdam en Schiedam bezocht ik op 16 december. Tijdens een weekendje naar Belfast kon ik van 19-22 december ook weer wat Ierse caches toevoegen aan mijn lijst. Op 31 december sloten de Braeckgeocachers het geo-jaar af, dit keer met een multi in Voorschoten.Terug naar boven

Naar Bierpraat 2010