Blik op Biertje

Bierpraat januari 2006

3 caches gevonden (logs 629-631)

629       629

geo 629. Eternite a Durbuy [BelgiŽ] - van arsenelupin

14 januari 2006, 14:10
De cache lag 440 meter van ons weekendhuisje. Vanaf de ontbijttafel kon ik 'm al bijna zien liggen! Op deze zaterdagmiddag heb ik dus mijn vrienden mee naar boven gesleurd. Het was wel even glibberen en glijden voordat we boven stonden. Daar konden we uiteindelijk genieten van het prachtige uitzicht, maar dat wist ik van te voren al vanwege de geplaatste foto's.
Bedankt en proost, Biertje

___________________________________________________________________


630

geo 630. Van Voor Naar Achter (Willens) - van Slŗinte Mhath

22 januari 2006, 12:55
Vandaag moest ik (met de trein) naar een bierfestival in Gouda. Dat kon ik mooi combineren met deze cache. Iets doorgereden en een halte later uitgestapt voor een wandeling over de oude tiendwegen. De gedachte aan de beloning die op me stond te wachten hield de pas er stevig in. Met verkleumde vingers maakte ik berekeningen op de achterkant van m'n printje. Maar alles ging goed en klopte: de hondenuitlaters, de zompige bodem, het rustbankje. Alleen de brandnetels waren verdwenen. Als dank daarvoor een TB achtergelaten.
Bedankt en proost, Biertje

___________________________________________________________________


geo 631. Iris - van Naaktslakkies

23 januari 2006, ontmaagd om 13:40
Omdat ik gisteren een zware dag had wegens een bezoek aan een bierfestival (winterbieren, dus met hoge alcoholpercentages) was ik blij dat ik vanmorgen kon uitslapen. Helaas werd ik al om half elf uit bed gebeld. Aan de ringtone te horen was dat een Driehoeker in nood! Het bleek hunter Q te zijn (er was blijkbaar een lesuur Klassieke Muziek uitgevallen wink) en op de achtergrond hoorde ik ook nog mr. P (die durfde kennelijk niet te bellen, bang dat ik weer een kwartier lang zou grijnzen wink). Of de som bij die nieuwe cache inmiddels was toegevoegd? Ik wist nog helemaal van niets, maar een blik op het Net leerde dat de som nog steeds ontbrak. Daarop verlieten de maagdenrovers teleurgesteld het jachtterrein, en ik ging terug naar de slaapkamer. Maar met een maagd naast je bed kom je niet meer in slaap... Toch maar het bed uit voor een rondje langs de opticiens. Daar had ik geen GPS voor nodig, want het winkelcentrum ken ik op mijn duimpje. Bij WP2 werd ik aangesproken door twee enthousiaste vrouwen die vroegen wat ik aan het doen was. "Aha, jullie zijn zeker de Naaktslakkies?" vroeg ik direct. Lachend keken ze elkaar en daarna mij aan. Nee dus.
Na voldoende cijfertjes verzameld te hebben, had ik een vermoeden waar de cache verstopt zou liggen. Op weg naar dat punt zag ik een echtpaar met het schaamrood rond de kaken. Dit waren dus de Naaktslakkies, en het geluk lachte me toe: ik kreeg de ontbrekende rekenopgave en tevens kon ik mijn antwoorden laten controleren. Ha, klein rekenfoutje ontdekt; moet ik nog uitleggen dat dit me anders nooit overkomt? wink Eerst zonder rekenmachine het N-coŲrdinaat op een bankje berekend, maar daarna toch maar even naar huis gegaan voor de tweede som. De cache bleek daarna op een ander plekje te liggen dan ik had verwacht. Het eerste blaadje was niet maagdelijk wit, maar dat kwam door het welkomstbericht.
Naaktslakkies, bedankt voor de cache en voor de hotdog!
Groeten en proost, Biertje

631

Terug naar boven

Door naar februari

© www.mijn-eigen-website.nl (design)